mm

Seorang yang bercita-cita tinggi. Hampir mencecah suku abad dan masih muda. Pengasas bersama Shenget Studio dan merupakan pereka grafik 'freelance' separuh masa berpengkalan di Puncak Alam. 2017 adalah tahun menjadi pelajar semula dalam jurusan Ijazah Sarjana Komunikasi Visual dan Media Baharu di UiTM Shah Alam dan merupakan ejen takaful bertauliah dari ITQON Group, Damansara Intan secara sepenuh masa.

2 Comments

  1. Fatimah
    April 29, 2019 @ 11:01 am

    Hi Assalam..

    Bagaimana nak hasilkn blog simple tapi menarik macam ni ya.

    Terima kasih sudi berkongsi.

    Reply

    • mm Ghafar Nawi
      June 1, 2019 @ 8:57 am

      Terima kasih ye sudi lawat. Sy dah lama tak tgk2 blog ni ha… Anyhow, kalau nak buat blog simple macam ni, boleh pergi youtube dan belajar. Nak cara lebih mudah, boleh upah saya untuk buat. Boleh DM kat twitter untuk tahu lebih lanjut.

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *