mm

Seorang yang bercita-cita tinggi. Hampir mencecah suku abad dan masih muda. Pengasas bersama Shenget Studio dan merupakan pereka grafik 'freelance' separuh masa berpengkalan di Puncak Alam. 2017 adalah tahun menjadi pelajar semula dalam jurusan Ijazah Sarjana Komunikasi Visual dan Media Baharu di UiTM Shah Alam dan merupakan ejen takaful bertauliah dari ITQON Group, Damansara Intan secara sepenuh masa.

6 Comments

  1. Anonymous
    February 26, 2013 @ 9:08 am

    adakah guna kertas daripada jenis paperback? sebab kalau tak silap kebanyakan buku indie guna paperback kan? betulkan saya kalau salah.

    Reply

  2. mm Ghafar Nawi
    February 26, 2013 @ 10:03 am

    Haa.. betuilah tu.. paperback… terlupa plak nama dia… ahahaha…

    Reply

  3. Anonymous
    February 26, 2013 @ 12:20 pm

    tau dek madam zaiha ghafar tak ingat paperback mau kena kejar satu faculty ni

    Reply

  4. Anonymous
    February 26, 2013 @ 2:10 pm

    "adalah sedikit kritik buku Kolonial Mimpi ini. Tapi kalau ikut hakikatnya, bukan salah penulis, ini mungkin salah editor atau… Teknikal (klisenya)." Apa yang bermasalah dari segi teknikal? Boleh terangkan 'ikut hakikatnya' itu?

    Reply

  5. mm Ghafar Nawi
    February 26, 2013 @ 5:25 pm

    oo… boley je.. Mungkin dari segi teknikal macam ni… Editor 1 edit manuskip pass kat editor 2… editor 2 guna word 2003, editor 1 guna word 2010… kadang2 ada masalah compatibility dalam document tu… kadang2 terlebih spacing, kurang margin sebagainya… Mungkin… Tak boleh salahkan editor kalau terlepas pandang… Sy kritik sebab perenggan panjang sangat… Tu je..

    Reply

  6. Apo
    July 6, 2016 @ 1:53 pm

    cam spoiler je tajuknya…hehe

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *