mm

Seorang yang bercita-cita tinggi. Hampir mencecah suku abad dan masih muda. Pengasas bersama Shenget Studio dan merupakan pereka grafik 'freelance' separuh masa berpengkalan di Puncak Alam. 2017 adalah tahun menjadi pelajar semula dalam jurusan Ijazah Sarjana Komunikasi Visual dan Media Baharu di UiTM Shah Alam dan merupakan ejen takaful bertauliah dari ITQON Group, Damansara Intan secara sepenuh masa.

2 Comments

  1. Fadzmie Mohamad
    September 16, 2011 @ 11:06 am

    Betul, betul. Aku pernah dengar, orang yang belajar tak berguru ni, susah sikit atau slow. Tapi sebenarnya maybe depends gak kan. Haha.

    Btw, bro, tulisan entri tu boleh adjust kaler lain tak? Susah nak baca bro. Kena highlight satu entri ni baru leh baca. Hehe. Just my two cents. 😉

    Reply

  2. mm Ghafar Nawi
    September 17, 2011 @ 11:50 am

    hehe… Thanks for the critique…

    U kena bagi blog ni load habes… take time juga lah… sebab blog ni punya background keluar lambat… Thanks for visiting~

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *