mm

Seorang yang bercita-cita tinggi. Hampir mencecah suku abad dan masih muda. Pengasas bersama Shenget Studio dan merupakan pereka grafik 'freelance' separuh masa berpengkalan di Puncak Alam. 2017 adalah tahun menjadi pelajar semula dalam jurusan Ijazah Sarjana Komunikasi Visual dan Media Baharu di UiTM Shah Alam dan merupakan ejen takaful bertauliah dari ITQON Group, Damansara Intan secara sepenuh masa.

5 Comments

  1. anis aten
    May 8, 2011 @ 5:49 am

    pergh,ghafar wat entry pasal RB ar..
    hahahahaha…
    ni sume salah si syahriz sebb kenalkan lagu ni kat k'org sume..thanks RB, lagu ni sgt berhaunted sekali dgr nak dgr lagi pastu cepat hafal lak tu..:P
    emm jap bukn ko pun suke ke siap download video lagi..:P

    Reply

  2. sarina azmi
    May 8, 2011 @ 6:20 am

    woiii..ko yg suke sebenarnye kan??pastu ko ckp kiteorg eh…huh

    Reply

  3. mm Ghafar Nawi
    May 8, 2011 @ 6:42 am

    ane ade doe… aku donload versi hardcore je.. aku tak suke versi ori… TAHI semua…
    korang kan suke RB RB ni…

    Reply

  4. anis aten
    May 8, 2011 @ 6:53 am

    a'ah ina die yg suke lagu ni die cakp kt…

    Reply

  5. sarina azmi
    May 8, 2011 @ 12:34 pm

    waklu..dah main kasar ni..aku tak de la hapal mcm korang..hahaha

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *